Tuesday, 2 August 2011

SETAPAK FIXIE


aku mula bermain basikal FIXIE ni cause (TERJEBAK) dengan kawan-kawan aku . dorg suruh aku beli FIXIE . haha , korg tahu jea lhaa kan aku buadd apa . selepas sebulan m aku pun siap . dorg ajak aku pergi kea CRITICAL MASS , aku punn ikot lhaa dorg . best ouhh kayuh ramai-ramai . yg paling best time balik . ada kea dorg ajak aku pergi kacau bapok kat CHOW KIT ? Grrrrrrr . please lhaaa . then pusing-pusing TAMAN TASIK TITIWANGSA . then lepak jap kat situ . dorg main TRICK . huhh ! penadd ouhh time tuu . aku dgn takdea duit nyee , dgn penadd nye , aku suruh dorg beli air . akhirnye aku dpt juga air . leger skit aku . then sume nakk balik rumah . time nakk balik rumah tuu yg best . hehe :D sorg ajak ikut HIGHWAY , giler kauuu , highway kot . korg nakk kea ? aku pun ikut lhaa ckp dorg tuu . time nakk naik jea highway tuu . mula lhaa BINATANG BANGSAT tuu muncul . korg tahu takk apa ?  hahahhahaha ! ANJING lhaaa , apa lg . elokk-elokk slow dorg bawak , terus laju semua . hahahhaa . penakut rupanye kita orang nie . hihihihi :D korg nakk tahu takk sape kawan-kawan ku itu ?

  • Fie Razley             Matt Nates         Asyraf Joeven's        Ghafar Razman
  • Nish Nates            Khairul Nates     Hafiz Tabo                Nafiz Freakk
  • Ha'feez A'meer     Aidil Akhbar       Ally Adnan               Ayep Lala
  • Amar Joeven's      Khairul Nizam     Muhd Ikhmal            Syafiq